info@ajandek5let.hu Kriszta: +36 30 403 4073 // Attila: +36 20 565 2363

Egyedi ruházati termékek előállítására többféle eljárást alkalmazunk.

  • Szublimáció, mely esetben a festék hő hatására átszublimál (átpárolog) a pólóba. Ennél az eljárásnál kizárólag olyan anyag használható, mely legalább 30% poliésztert tartalmaz. Ettől még jó viselet. Kellemes, jó légáteresztő anyag.
  • Matricázás esetén nem számít az anyagösszetétel, mert a matrica gyakorlatilag bármilyen anyagon megtapad. Mi 100% pamut pólóval dolgozunk. Márkáját tekintve igen sokrétű.
  • Hímzés esetén fontos tudni, hogy nagy felület hímzése kényelmetlen viseletű pólót eredményez. Egy munkaruházat esetén, gondolok itt kabátra például nem olyan nagy probléma, de egy céges póló esetén igen. Hordhatatlanná válik a póló! Itt javasolnánk a logo hímzést előre, vagy cégnév hátra ….

A felnőtt az S-es mérettől egészen az 5 XL-es méretig kínálunk pólókat.

Rendelés előtt mindenképpen kérj árajánlatot, melyben leírod mi az elképzelés, küldesz logo-t (nem baj, ha vektoros formátum), méreteket és darabszámot. Mi válaszunkban minden esetben elküldjük neked az adott eljáráshoz tartozó ruhanemű méret táblázatát és szín választékát.

Áraink:

  • S, M, L, XL, 2 XL-es méretű póló esetén: 3.500 Ft*
  • 3 XL, 4 XL  és 5 XL-es méretű póló esetén: 4.000 Ft*

Nagyobb méretű nyomat vagy 2 oldali nyomat esetén érdeklődj az árról.

– Szublimáció esetén abban az esetben tudunk hozott anyagra dolgozni, ha az alapanyag minimum 30% poliésztert tartalmaz. Nem kell a poliészter szótól megijedni. Attól még, hogy a póló vagy trikó ilyen anyagból készül nagyon is kényelmes.
– Matricázás és hímzés esetén hozott anyagra is dolgozunk. Hozott anyag esetén egy 20*30 cm-es, egyszínű matrica kivágása és felvasalása 2.500 Ft*. Nagyobb méretű nyomat, két színű nyomat vagy 2 oldali nyomat esetén itt is kérlek érdeklődj az árról.
Egyéb kívánság esetén vagy, ha bármi kérdésed van írj bátran segítünk szívesen legjobb tudásunk szerint.

*Az ár nettó ár, nem tartalmazz a 27%-os áfát, de tartalmazza a pólót és egy 1 db 20*30 cm-es grafika felvasalását is.

Hímzett céges vagy csapat póló vagy pulóver
Matricázott céges vagy csapat póló vagy pulóver
Szublimált céges vagy csapat póló vagy pulóver
Vissza