info@ajandek5let.hu Kriszta: +36 30 403 4073 // Attila: +36 20 565 2363

Kedves Látogató!

 

Ezen az oldalon a ruházati termékeken belül is a matricával készült pamut pólók, pulóverek és  egyéb termékek leírását olvashatod.

Mi az amit matricával lehet díszíteni és mennyire tartós és látványos?

 • Milyen anyagra lehet?
  Nagyjából bármilyen terméket lehet matricával ellátni legyen az póló, kabát, pulóver (kötöttet persze nem, mert a matricának nincs akkor nyúlása, mint egy kötött terméknek), munkás nadrágok, kesztyűk, baseball sapka vagy bármi.
 • Mennyire tartós?
  Nem volt még panasz … használja már matricával készült termékünket mosógépszerelő, sportban kempo edző …
  Amire figyelni kell az a mosás, melyet kifordítva, 40 C°-on kell végezni.
 • Mennyire design-os?
  Hát az a grafikától függ leginkább, de nem nagyon van kivitelezhetetlen rajz … max. egy pici átalakítás kell, hogy az matricából készülhessen és tartós is legyen és látványos is, de nincs lehetetlen …
 • Hány színnel készülhet?
  Egy grafika, ha a jellege azt kívánja meg több színnel is készülhet, de persze megoldható az egy szín is akár egy eredetileg több színnel készült grafikából is (ez költség csökkentő tényező).
 • Mit lehet ezzel az eljárással készíteni?
  Például munkaruházati terméket, céges rendezvényre pólókat, vagy kiállításon való részvétel esetén egyen póló névvel … de akár kolléga vagy kollegina búcsúztatójára vagy esetleg kinevezésére egy ajándék is lehet…

Igazából fel sem tudjuk sorolni milyen sok területen lehet jó egy matricával dekorált termék legyen az bármi … 

 

Ha van elképzelés mit szeretnétek, logótok is van, de nem tudjátok pontosan mire tennétek fel vagy fordítva … nincs logó, de van elképzelés mit szeretnétek és milyen termékere, akkor se habozzatok felkeresni minket elérhetőségeink bármelyikén … igyekszünk segítséget nyújtani mindenben .. 

Várjuk szeretettel kérdéseiteket vagy esetlegesen akár már a megrendeléseiteket.

Kriszta és Attila

Vissza