info@ajandek5let.hu Kriszta: +36 30 403 4073 // Attila: +36 20 565 2363

 Hogyan tudsz rendelni

Minden esetben vedd fel velünk a kapcsolatot e-mailen, vagy üzenetben az oldal jobb alsó sarkában lévő chat ablakban vagy telefonon (Elérhetőség).

Ha pólót vásárolnál:

Mindig nézd meg mérettáblázatunk, a megfelelő méret kiválasztása nagyon fontos.
Ne hagyatkozz “XL a méretem” szlogenhez.
Póló színválasztékunkkal a “Pólók” menüben találkozhatsz, vagy kérj információt. Állandó készletünk standard színekből áll, mely a kék, zöld, fekete, fehér, szürke, piros, de gyakorlatilag bármilyen szín elérhető (kb. 53 szín létezik). Abban az esetben, ha ettől eltérő színre volna igény minden esetben telefonos vagy írásos egyeztetés szükséges és kicsit, 2-3 napot várnod kell, mire be tudjuk szerezni. Ugyan ez vonatkozik a méretekre is, igyekszünk S-től 5 XL-ig tartani mindig készletet azokból a színekből, melyekből létezik minden méret, de van persze, hogy kifogyunk belőle. Ebben az esetben mindig tájékoztatunk a termék várható érkezéséről.

Ha bögrét vásárolnál:

Milyen bögre legyen?
Kérjük pontosan jelöld meg milyen típusú bögrét szeretnél, mert igen sokféle van a kínálatban, de ha nem tudsz választani szívesen segítünk ebben is.
Állandó készletünk hőre változó (ebben is többféle van), fehér, színes füllel és belsővel rendelkező, fehér flekkes, belül előre dekorált, stb.

Hány darabot szeretnél, illetve külön kívánság esetén azt is írd meg nekünk, hogy a képet, vagy szöveget milyen elrendezésben szeretnéd a bögrén viszont látni.

Egyéb kérdésed, ha van írj nekünk vagy hívj minket elérhetőségeinken!

Fizetési-, szállítási lehetőségek

    Áruátvétel

A megrendelt termék átvételére több lehetőség is kínálkozik.

Személyesen:

 • Csepel, Királyerdő úton egy előre megbeszélt időpontban
 • Csepelen, más helyen, de itt is időpont egyeztetése szükséges

 

Postai úton (a posta költség minden esetben a megrendelőt terheli)

 • címre postázva csomagként, amikor is a posta költség téged terhel, ami csomag esetén 2 kg-os súlyhatárig, 50.000 Ft-ig 2.000 Ft
  (ebben az esetben szükségünk van pontos névre, címre irányítószámmal, telefonszámra és e-mail címre, mert az értesítést ide kapod, hogy mikor viszik ki a csomagod)
 • levélküldemény esetén a boríték mérete a mérvadó, de max. 600 Ft …
 • postán maradóra is kérheted
 • átvételi pontra is kérhető, de itt a szállítási költséget csak akkor tudjuk megmondani, ha tudjuk mekkora lesz a csomag mérete, mert az összeget ez határozza meg (Foxpost, PostaPont) … itt minden esetben meg kell adnod, hogy helyileg hol szeretnéd átvenni a terméket, hogy mi oda tudjuk küldeni, ahol neked a legoptimálisabb az átvétel

 

 Fizetési mód  (megrendelt termék ellenértékét többféleképpen is kiegyenlítheted)

 • készpénzzel, személyes átvétel esetén
 • átutalással: CIB folyószámlánkra: 10700608-71606723-51100005, Habaczeller Attila ev. … Minden esetben kérlek a közlemény rovatba írd bele a neved ….
 • utánvéttel
 • postán, rózsaszín csekkel: 1213 Budapest, Királyerdő út 192., Keszei Krisztina
Szerzői jog

A feltüntetett tervek néhány darabja az interneten megtalálható fotók alapján készültek.

Ezen fotók eredetiségét, szerzői jog védettségét nem ellenőrizzük.

A tervek csupán ötletadók, tájékoztatás céljából kerültek feltöltésre.

Megrendelés esetén a választott vagy feltöltött képekért minden esetbe a megrendelőt terheli a felelősség. Amennyiben szerzői jogot sért a választott vagy feltöltött kép, úgy minden esetben a megrendelőt terheli a felelősség. Az Ajándék5let a megrendelők által választott vagy feltöltött képekért semmilyen felelősséget nem vállal.

A termékeinkről készült fotók, akár autóval vagy személlyel kizárólag megrendelő hozzájárulásával kerültek feltöltésre.

A kész termékekről feltöltött képek saját szellemi tulajdonunkat képezik.

Fel
Support Online
 
Chat
 
Support Online
+