Rendelés menete

Rendelés menete, termék átvételi és fizetési lehetőségek

     Termék kiválasztása (méret, szín, mennyiség)

– póló esetén mindig nézd meg mérettáblázatunk, a megfelelő méret kiválasztása érdekében. Ne hagyatkozz “XL a méretem” szlogenhez. Póló színválasztékunkkal a “Pólók” menüben találkozhatsz, vagy kérj információt. Vannak standard színeink, de gyakorlatilag bármilyen, a nagykerben kapható szín elérhető. Ebben az esetben viszont kicsit, 2-3 napot várnod kell, mire be tudjuk szerezni. Ugyan ez vonatkozik a méretekre is. vanak olyan méretek amelyeket nem tartunk készleten, de beszerezhető.
– bögre esetén kérjük pontosan jelöld meg milyen típusu bögrét szeretnél (hőre változó, fehér, színes füllel és peremmel rendelkező) és hány darabot, illetve külön kívánág esetén azt is írd meg nekünk, hogy a képet, vagy szöveget milyen elrendezésben szeretnéd a bögrén viszont látni. Minden bögre külső része fehér, kivéve a full-color (itt fekete és van egy fehér flekk, melyre a grafika kerül illetve a hőre változó bögre).

     Áruátvétel

A megrendelt termék átvételére több lehetőség is kínálkozik. Személyesen:
– Csepel, Királyerdő úton egy előre megbeszélt időpontban
– Csepelen, más helyen, de itt is időpontegyeztetés szükséges
– Csepelen kívül előre egyeztetett helyen, ami lehet a Boráros tér illetve a 32-esek tere, de csakis előre egyeztetett időpontban, csütörtöki napon

Postai úton (a posta költség minden esetben a megrendelőt terheli)
– címre postázva, amikor is a posta költség téged terhel, ami csomag esetén 1.500 Ft, levélküldemény esetén a boriték mérete a mérvadó, de max. 600 Ft … ebben az esetben szükségünk van pontos névre, címre irányítószámal, telefonszámra és e-mail címre, mert az értesítést ide kapod, hogy mikor viszik ki a csomagod.
– postán maradóra is kérheted
– átvételi pontra is kérhető

     Fizetési mód

A megrendelt termék ellenértékét többféleképpen is kiegyenlítheted.

– készpénzzel, személyes átvátel esetén
– átutalással: CIB folyószámlánkra: 10700608-70827974-51100005, Habaczeller Attila … Minden esetben kérlek a közlemény rovatba írd bele a neved ….
– postán, rózsaszín csekkel: 1213 Budapest, Királyerdő út 192., Keszei Krisztina