Rólunk

Néhány szó a kezdetekről, hogy hogyan lettünk mi 🙂 !

Egy jó barátunk pólót szeretett volna csináltatni ajándékba, de nem talált helyet a közelben, ahol ez megvalósítható lett volna. Közvetlen környezetünkben nem volt olyan cég vagy kisvállalkozó akitől az emberek egyedi, egy darab, névre szóló vagy személyes üzenettel ellátott ajándékot vehettek volna, így született meg a gondolat bennünk 3 évvel ezelőtt, és arra gondoltunk, hogy próbát teszünk és ….

Egy 3D-s szublimációs géppel kezdtünk ….

Elsősorban magánszemélyek kiszolgálására specializálódtunk, de mára már a cégek is megkeresnek minket egyedi igényeikkel és teljesítésük nagy örömet okoz számunkra.
Nekünk az elégedett vásárló a legfontosabb. Ha a vevő elégedett és boldog akkor mi is elégedettek és boldogok vagyunk. Folyamatos kérések voltak, hogy tudjuk-e ezt vagy azt … így lettünk motiválva a fejlődésre …

Ma itt tartunk: 

2 sík hőprés, egy plotter és egy hímző gép lett a társulat tagja …

A termékskála is igen szerteágazó …

…. bögre többféle, póló, trikó, egérpad, párna huzat (bele való betéttel), pénztárca, puzzle, telefontok egyes típusokra,  kulcstartó, bevásárló táska, tornazsák és még nagyon sok minden más a szublimációhoz ….

….. póló, trikó, ágyneműhuzat, törölköző vagy bármi amit a technológia megenged, hogy a hímzőgépbe befogjuk ….

Ezenkívül tudunk a pamut anyagra matricát tenni, de tehetünk az autódra is … dekor matrica … persze nem csak autóra, hanem kirakatra is vagyis minden olyan felületre amire feltapad …

Valamint vállaljuk szórólapok, névjegyek, óriás plakátok, táblák, molinók, zászlók, meghívók, és más rendezvényhez szükséges kellékek tervezését, gyártását vagy akár reklámkiadványok szerkesztését, kivitelezését is …

… és nem utolsó sorban logo tervezés elérhető áron, rövid határidővel …

Több nyomdával állunk kapcsolatban, így a nyomdai kivitelezés sem igényel hosszú átfutási időt (pl. molinó, tábla, szórólap).

Ha a felsoroltakban nem találod azt amire neked volna szükséged keress minket bizalommal és legjobb tudásunk szerint segítünk neked.

Minden esetben előzetes egyeztetés szükséges, kérésedre árajánlatot küldünk.