info@ajandek5let.hu Kriszta: +36 30 403 4073 // Attila: +36 20 565 2363

Hamarosan jön egy olyan nap amire sokan nem várnak, de egy külföldről átvett hagyományka köszönhetően egy kis bolondozás előzi meg …

 

Mindenszentekre, vagy ahogy mondjuk Halottak napjára, ha egy egyedi megemlékezést választasz akkor figyelmedbe ajánljuk gyertyából készült mécses tartónkat, nem csak fehér de akár színes kivitelben is. Adunk mellé LED-es mécsest vagy díszhomokot, és akkor egy kedves kis füstölő tartót kapsz belőle.

Ha fehér színű gyertyát választasz arra akár fényképet is tudunk neked tenni …

Egyedi minden termékünk, neked csak annyi dolgod van elküldöd mit szeretnél rá esetleg egy rövid vers is ráfér, hiszen 4 oldala van .. és készítünk neked egy látványtervet belőle.

vagy készülhet nem üreges belsejű, hanem tömör kocka gyertya is fényképpel, kis szalaggal … 

 

Valamint más 5letünk is …

Lézer vágott gyertya tartó egyedi formában … részletek később … de ha kíváncsi vagy keress minket …

Nincs más dolgod csak írd le e-mailben az info@ajandek5let.hu címre, hogy milyen termékre volna szükséged és a többit megbeszéljük.

Ha egyszerűbb telefonon elmondanod mit szeretnél vagy a részleteket már ott szeretnéd megbeszélni ennek sincs akadálya … elérhetőek vagyunk 9-20 óráig hétköznap vagy hétvégén 11-16 óra között a Kriszta 06 30 403 4073 vagy Attila 06 20 565 2363-as számon …. vagy írj ránk a job alsó sarokban található chat ablakban 😀 

Ha csak tájékozódni vagy kérdezni szeretnél akkor is keress minket nyugodtan.

Várjuk szeretettel kérdésed vagy megrendelésed …. Csodás napot!

Üdvözlettel:

Kriszta és Attila

Vissza