info@ajandek5let.hu Kriszta: +36 30 403 4073 // Attila: +36 20 565 2363

Közeleg a tél 😀

Ezt ismeri mindenki????

 

És a télapóval ki találkozott már???

 

Nagyon kis cuki mikulás zsákjaink vannak amiket egy helyes kis mikulás fejjel és névvel igazán egyedivé tudunk varázsolni, de van csizmánk is .. no nem igazi és sáros, de szép kis filc anyagból van amire szintén tudunk tenni hópelyheket és nevet is ..

 

Kicsit hangulatosabbá téve ezzel a nagyoknak is a mikulás ünnepet nem csak a kicsiknek. Mert ilyennek a nagyok, a felnőttek és még a nagyik is örülnek.

De ha cégvezető vagy és az alkalmazottat szeretnéd idén kivételesen meglepni nosza írj nekünk és már készülnek is az akár becenévvel ellátott csizmák vagy sapik vagy zsákok

 

NA ??? tetszik az 5let?

Igen?? Akkor nincs más dolgod csak írd le e-mailben az info@ajandek5let.hu címre, hogy milyen termékre volna szükséged és a többit megbeszéljük.

Ha egyszerűbb telefonon elmondanod mit szeretnél vagy a részleteket már ott szeretnéd megbeszélni ennek sincs akadálya … elérhetőek vagyunk 9-19 óráig hétköznap vagy hétvégén 11-16 óra között a Kriszta 06 30 403 4073 vagy Attila 06 20 565 2363-as számon …. vagy írj ránk a az oldal közepén található chat ablakban 😀 

Ha csak tájékozódni vagy kérdezni szeretnél akkor is keress minket nyugodtan.

Várjuk szeretettel kérdésed vagy megrendelésed …. Csodás napot!

Üdvözlettel:

Kriszta és Attila

 
Fel
Support Online
 
Chat
 
Support Online
+